Blogleesvoer #33

Voor het maken van de Blogleesvoer-artikelen zet ik altijd de linkjes naar leuke posts in een concept blogpost en werk alles op zondagavonden uit. Ditmaal bleek de smullie in mij onbewust veel foodposts uit te hebben gekozen, dus bij dezen genoeg inspiratie voor het avondeten van deze (én volgende) week! Niet zo’n foodie? Lees dan verder onder de afbeelding!

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo van de standaard Nederlandse pot. Wél ben ik gek op met name Mexicaanse en Italiaanse recepten en ingrediënten, wat resulteerde in het onderstaande lijstje met maaltijden die je écht eens moet maken:

Daarnaast valt waarschijnlijk wel op dat ik een zalm-fan ben ;)

blogleesvoer

Back to business: artikelen over bloggen blijken ook met jaren blogervaring nog interessant. Zo gaf Nienk 8 redenen om te bloggen als ondernemer, vertelde Natasja over het schrijven van een killer blogpost en wijdde Lindsay een artikel aan LinkedIn voor bloggers.

Artikelen die niet in een hokje te plaatsen zijn en zéker de moeite waard: 10 tips voor Marktplaatskoopjes van Maris, 5 voordelen van een fitte levensstijl die niks met een goed lichaam te maken hebben van Kaylee en hey, het is oké van Fleur, over iets wat we ongetwijfeld allemaal herkennen. De conclusie? “Druk zijn is geen statussymbool en friet is best lekker. Gewoon jezelf zijn is echt zo erg nog niet.”

Last but not least mijn twee favo artikelen van de afgelopen twee weken: de review over Wat je schrijft ben je zelf van Amy (nu wil ik het boek ook!) en de blogpost van Ysanne over 5 dingen waaraan je moet wennen als je werkt (momenteel érg herkenbaar).

Wat is jouw favo blogpost van de afgelopen twee weken?

4 Comments on “Blogleesvoer #33”

  1. Pingback: Blogleesvoer #34 – SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: