Blogleesvoer #34

Stonden in de vorige editie lekkere recepten centraal, dit keer zijn dat bloggerelateerde blogposts en stukjes over ons zelfbeeld. Nieuwsgierig? Je vindt ze allemaal hieronder!

Suzanne schreef een leuk stuk omtrent misverstanden over samenwerkingen. Want nee, bloggers willen niet alleen maar gratis dingen en nee, niet de grootste blogger heeft automatisch ook het grootste effect. Daarnaast een fijne tip van Ben: bloggerslijst.nl. Check zijn artikel voor meer informatie!

Verder een vraag die veel bloggers ongetwijfeld bezighoudt: de hoeveelheid reacties, is dat nu echt belangrijk? Ook een interessant artikel van Rosie: hoe (en waarom) ik van bloggen mijn werk maakte.

Startup Stock Photos

Feest was het afgelopen week bij Romy: haar webshop kwam online! Zeker even een kijkje nemen, ik ben al tijden fan van haar werk. Verder vind ik het stiekem interessant wat anderen wekelijks in hun boodschappenmandje stoppen, hier schreef Anne een leuk artikel over.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vraag me regelmatig af of wat ik doe wel goed genoeg is. Werk ik hard genoeg, gebruik ik m’n tijd wel nuttig, wanneer is genoeg genoeg? Je leest er alles over in onderstaande artikelen:

Zelf schreef ik Wat staat er op jouw cv? en 5x de juridische kant van bloggen. Ook vulde ik de Tag | Ik als blogger in en gaf ik antwoord op zes leuke levenslessen.

Wat is jouw favoriete post van de afgelopen twee weken?

3 Comments on “Blogleesvoer #34”

  1. Hele leuke post. Ik heb nu ook al een aantal van deze post bekeken, want ze leken mij heel erg interessant. 😁

  2. Ik ken alleen die van Rosanne! Over hoe ze van bloggen haar werkt maakte. Interessant artikel! De rest ga ik nu kijken. Ga ik nu even wat tijd voor maken, hihi. :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: