Het perfécte afstudeercadeau!

Voor iemand die verder weinig te wensen heeft, is het verzinnen van een afstudeercadeau best een uitdaging. Veel verder dan een bosje bloemen voor bij de afstudeerceremonie aankomend weekend (staat immers wel zo leuk op de foto’s) kwam ik niet, maar daar namen mijn ouders geen genoegen mee.

Toen ik eergisteren het ouderlijk huis aandeed, stond er een pakket op me te wachten. Twee paar verwachtingsvolle blikken op me gericht toen ik het cadeau uitpakte en daarna vochtige oogjes bij mij omdat ik héél blij was met de inhoud. Mijn ouders gaven me het wat mij betreft perfecte afstudeercadeau voor een rechtenstudent; een mooie, tastbare herinnering ‘voor als ik later groot ben’! :D

Beeldje

Hierrr lees je meer over Vrouwe Justitia.

In Maastricht geldt het moment van het inleveren van je scriptie als je afstudeerdatum, in mijn geval 22 april. Aankomend weekend hoef ik dus alleen nog maar onder toezicht van aanwezige vrienden en familie bij de afstudeerceremonie het masterpapiertje te ondertekenen en dan zit mijn studententijd er écht op. Een beetje vreemd is dat wel, omdat ik al enkele weken aan het werk ben en daar inmiddels al aardig aan gewend ben geraakt. Het beeld van collegebanken en ploeteren voor tentamens vervaagt sneller dan ik had gedacht ;)

To be continued!

5 Comments on “Het perfécte afstudeercadeau!”

  1. Pingback: Blogleesvoer #35 – SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: