Blogleesvoer #35

In Blogleesvoer #35 veel artikelen die niet in hokje te stoppen zijn! Komt ‘ie ;)

Erg interessant om te lezen: psychologische marketingtrucjes. Ben jij ertegen bestand? Ook iets om over na te denken: 7 inzichten in 2016 om de rest van je leven te onthouden.

Altijd prettig: blogtips! In deze editie: Zo wordt jouw blog de nieuwste hit in bloggerland en Zo houd je bezoekers langer op je blog. En een vraag: Wat als over alles al een keer geblogd is?

Voor de smullies onder ons: bastogne fudge en vijf simpele hoofdgerechten.

SplitShire-5457

Nog geen idee waar je deze zomer heen wil? Bezoek dan deze bizarre festivals of doe inspiratie op met deze 6 ideale vakantiebestemmingen als je niet zo goed tegen de hitte kunt. Voor mij een uitkomst ;)

Verder twee must reads: de recensie van Alice through the looking glass (ik bezocht hem vorige week, aanrader!) en 21 dingen die alleen crazy catladies herkennen.

Zelf publiceerde ik de afgelopen twee weken 11x mijn favo (en totáál verschillende) Instagram accounts, de beladenheid van Vaderdag en het perfécte afstudeercadeau en Viva Espana?.

Wat verscheen er de afgelopen veertien dagen op jouw blog?

6 Comments on “Blogleesvoer #35”

  1. Bastogne fudge klinkt alleen al heerlijk, haha! Voldoet alleen niet helemaal aan mijn gezonde leefpatroon, maar toch. :’] En ik ben ook heel benieuwd naar Alice Through the Looking Glass!

  2. Natuurlijk is over alles al een keer geblogd. Er is over alles ook al een keer een film gemaakt. Daar kom je niet omheen. Maar dan komt uniekheid kijken, een eigen mening van de blogger, verpersoonlijking. Ik schreef laatste en stuk over Brexit (https://daankusen.wordpress.com/2016/06/24/post-scriptum-uitzwaaidag-voor-vk-door-brexit/). Daar is de afgelopen dagen ook al bijzonder veel over geschreven, dus op zich niets nieuws. Maar wat lezers trekt (of aanhoudt) is hoe jij als blogger tegen dingen aankijkt. Dan maakt het echt niet uit of er al vaker over geschreven is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: