Scriptiehulp nodig? Ik help je graag!

Inmiddels ben ik ruim drie jaar freelance copywriter en tekstcorrector. Hoewel dit de ene maand meer werkzaamheden oplevert dan de andere, zijn het leuke extra’s en ben ik er graag mee bezig. De klussen bestaan voornamelijk uit het schrijven van teksten voor bedrijven en het nakijken van bachelor- en masterscripties van medestudenten.

Dat laatste heb ik de afgelopen week wat uitgebreid. Degenen die me al wat langer volgen, weten dat ik vorig jaar mei juridisch platform Het Rechtenstudentje heb opgericht. Dat loopt beter dan verwacht, dus besloot ik vorige week een scriptiecorrectiepagina online te zetten. Studenten die juridisch inhoudelijk sterk zijn, maar moeite hebben met grammatica of zinsopbouw, kunnen hun scriptie tegen een bescheiden vergoeding door me na laten kijken op het gebied van taal en spelling.

scriptiecorrectie

Hoewel ik het liefste juridische scripties nakijk, zijn ook studenten van andere opleidingen van harte uitgenodigd om me een mailtje te sturen. Ken of ben je dus iemand die op taalkundig gebied nog wat hulp of extra zekerheid bij het schrijven van de scriptie kan gebruiken? Stuur dan vooral een Facebookberichtje of mailtje naar sylviakuijsten@hotmail.com! :)

Wil je controleren of je je scriptie zou moeten laten nakijken? Doe dan even deze leuke Quest-test voor je kennis over de d’tjes en t’tjes ;)

3 Comments on “Scriptiehulp nodig? Ik help je graag!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: