Blogleesvoer #36

De vorige keer een wat magere Blogleesvoer, dit keer weer een volle! Vooral werk- en mindset gerelateerd dit keer, dus mocht dat je ‘ding’ zijn, lees dan snel verder! ;)

Loslaten, relativeren, erachter komen wat ik écht wil; drie zaken waar ik best nog wel aan kan werken. Met 8 dingen beter kunnen loslaten van Tamarah, Vijf jaar afgestudeerd: vijf carrièrelessen die ik sindsdien leerde van Suzanne en Hoe weet je eigenlijk wat je wil? van Melle is alvast een beginnetje gemaakt.

blogleesvoer

Ook een aanrader: Mensenmens van Anne-Margreet. Echt, ik houd van andere mensen. Ik heb graag collega’s, vrienden en familie om me heen en ben oprecht geïnteresseerd in het leven van anderen, maar tegelijkertijd ook wel wat socially awkward en graag op mezelf. Ik ben geen kei in losse kletspraatjes en alleen al van de term ‘borrelen’ krijg ik knikkende knieën. En blijkbaar ben ik niet de enige ;)

Erg herkenbaar: Wat ik niet wist voordat ik afviel van Anne. Zij viel dertig kilo af, ik dertien, maar toch lopen we tegen dezelfde punten aan. Vooral het punt dat er altijd wel iets blijft aan je lijf om ontevreden of onzeker over te zijn. Je verandert overigens niet alleen door kilo’s te verliezen, ook door het hebben van een blog, zo valt te lezen in Hoe een blog hebben mij als persoon laat veranderen van Sandra. Én onder andere door jezelf centraal te stellen, zo ondervond Marlous in Hoe ik van 2016 mijn jaar maakte.

blogleesvoer

Twee lekkere recepten komen van Foodaholic met Eiersalade 2.0 en Josca, die zestien gezonde frozen desserts op een rijtje zette.

Vrolijke tips vind je bij Karlijn, die schrijft over het unieke merk Popcornbags en bij Jolet, die 12 leuke kaartjes verzamelde. Verder zijn vijftien tips om snel het huis op te ruimen altijd welkom en kun je na een middagje poetsen mooi richting bioscoop na het lezen van The Cinema Juli van Daphne of op de bank kruipen met een van deze vijfentwintig feel good films die Ashley verzamelde. En zoek je een nieuwe hobby, lees dan eens de post over handlettering van Rosie. Liever een fijn boek met een wijntje erbij? Bekijk dan eens de recensie van Lizzy over Aan alle jongens van wie ik hield.

Welk boek ligt er momenteel op jouw nachtkastje?

4 Comments on “Blogleesvoer #36”

  1. Yay, super leuk om mijn artikel hier tussen te zien staan! Ik ken er nog een hoop niet kom ik nu achter, dus die ga ik morgen even bekijken. Het is al een beetje laat nu haha, maar ik open ze even zodat ik ze morgen kan lezen. Thanks voor dit leuke overzichtje! :)

  2. Leuk dat onze eiersalade in jouw leesvoer staat. Wij gaan de rest zo ook even lezen. Leuk om op deze manier weer nieuwe blogs te leren kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: