Home sweet home!

Het is een publiek geheim dat ik gek ben op leuke interieurspulletjes. Vaak kijk ik hiervoor bij een bepaald aantal vaste winkels en webshops, maar soms komen er meer onverwachte namen om de hoek kijken.

Onlangs ontdekte ik namelijk de home collectie van Esprit, een merk waarvan ik eerlijk gezegd alleen bekend was met hun leuke kleding. Ik wil in een volgende woning iets heel anders dan wat ik nu heb (een combi van kleurrijk, licht, strak, knus en een jaren tachtig stijl c.q. retrostijl, dat wordt een uitdaging) en hiervoor bleek ik tot mijn verrassing bij Esprit op het goede adres.

De home collectie richt zich met name op de woon- en badkamer. Van de woonkamer items was ik met name fan van onderstaande kussens. Ook houd ik van een plaid op de bank (ook handig in verband met de met vlagen bergen kattenharen van Chuck) en daarbij sprong onderstaand exemplaar in het oog.

1. Kussen – 2. Kussen – 3. Plaid

Daarnaast heb ik op donkere dagen graag kaarsjes aan, gelukkig voorziet de collectie ook in waxinelichthouders, waarvan onderstaande mijn favoriet is. Staat gezellig toch?

Esprit 4

4. Waxinehouder

Toevallig zijn mijn ouders momenteel bezig met een nieuwe badkamer. Hoewel ze mij buiten dat beslistraject houden (wellicht verstandig, onze smaak komt niet altijd overeen ;)), zou ik de collectie washandjes, handdoeken, badjassen en -matten graag in die badkamer leggen. Verder kun je bij de website nog terecht voor kinderkamer- en keukeninspiratie.

Voor nu houd ik het dus nog even bij kijken. Inmiddels begint mijn mapje ‘wooninspiratie’ op de laptop in ieder geval al aardig vol te worden, maar ideeën blijven welkom!

In welke stijl zou jij je woning graag een make-over willen geven? En heb jij je woonkamer het liefste clean of vol accessoires? Let me know! :)

2 Comments on “Home sweet home!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: