Voor 100 euro shoppen bij Radbag!

Stel: je krijgt honderd euro om te besteden aan wat je maar wilt. En stel: je mag dat doen bij een van je favoriete webshops. Waar zou je dan voor gaan? Ik mocht de proef op de som nemen bij Radbag en kreeg daardoor onlangs een fijn pakketje op de deurmat.

De website van Radbag staat vol met handige gadgets en leuke cadeautjes, duidelijk ingedeeld in categorieën en handig gerangschikt in verschillende prijsklassen. Bij het doen van aankopen, zeker als het gaat om cadeautjes of maken van verlanglijstjes, maak ik graag een mix van handige, praktische items en spullen die ik eigenlijk niet écht nodig heb; denk aan broodnodige nieuwe ovenwanten versus deze werkelijk briljante Moai tissuehouder. Zodoende kwam ik op het onderstaande ‘boodschappenlijstje’.

Ik vind het leuk om cadeautjes nét iets specialer te maken dan een enkel standaard papiertje. Daarom koos ik voor onderstaande wenskaartenset. Vrienden en familie kunnen dus voortaan rekenen op ware (pogingen tot) kunstwerkjes bij hun cadeau ;)

In het kader van “heb ik eigenlijk niet nodig, maar ik kon het niet laten liggen”, gingen daarna de kattenmok, wondercake in blik en ontbijtmaskertjes voor het gezicht in het digitale winkelwagentje. De maskertjes probeer ik aankomend weekend uit; wordt het een aftrap met koffie, yoghurt of havervlokken? ;)

radbag3

Last, but definitely not least ging ik voor de selfie ontspanner, powerbank en handige, kleine markeerstiften (die ook nog verrassend lekker ruiken!). Met name die eerste twee wilde ik graag hebben. Met een selfiestick zie ik mezelf niet echt rondlopen en daarnaast verkeer ik toch nét iets te vaak in de situatie waarbij het acculampje van m’n mobiel vervaarlijk begint te knipperen. Bij dezen problem solved dus! :D

radbag4

Nog even de statistieken op een rijtje:
Wenskaartenset | € 29,95
Ontbijtmaskers | € 6,95
Cake in blik | € 6,95
Mok kat | € 9,95
Selfie ontspanner | € 21,95
Powerbank | € 17,95
Markeerstiften | € 9,95

Het totaalbedrag komt daarmee uit op € 103,65. Daarmee is het verzenden van de producten gratis (elke bestelling boven de € 50,00).

Wat is jouw favoriete webshop of item van Radbag? :)

6 Comments on “Voor 100 euro shoppen bij Radbag!”

  1. Leuke spullen heb je uitgezocht voor 100 euro. Ik heb er toevallig van de week een kleine bestelling geplaatst, hoop dat het snel binnen is :D Veel plezier met je aanwinsten!

  2. Radbag is leuk! Ik heb er ook al twee keer wat leuke en handige spulletjes besteld. Ik zie dat ze er weer een hoop nieuwe dingen bij hebben. Erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: