9x Indrukwekkende advertenties waar je even van moet slikken

Let’s face it: het grootste deel van de dag ben je bezig met je eigen beslommeringen. We slepen ons door de ochtendspits naar werk, bedenken wat we ’s avonds willen eten en balen als de Wifi in de trein niet werkt.

Even wakker worden geschud is zo af en toe gewoon nodig. Eens in de zoveel tijd verschijnen er advertenties die je even aan het denken zetten. Meestal hebben ze betrekking op geweld, milieu en veiligheid. Ditmaal een kijk-blogje dus van negen opvallende advertenties.

1.
ad1

2.
ad2

3.
ad3

4.

5.
ad5

6.
ad6

7.
ad7

8.
ad8

9.
ad9

Welke advertentie maakt op jou het meeste indruk?

8 Comments on “9x Indrukwekkende advertenties waar je even van moet slikken”

  1. Indrukwekkende advertenties inderdaad! Knap gemaakt! Ik vind vooral die real life voorbeelden (Save the planet & bioscoop) erg heftig en ook denk ik het meest beïnvloedend omdat je zo in het dagelijks leven wordt wakker geschud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: