7x fijne nieuwe Netflix kerstfilms!

De feestmaand komt eraan en dat betekent voor velen vakantie. Bijkomen van alle werk- en studiestress met een dekentje, kaarsen en bak chocolade of pepernoten? Deze zeven nieuwe Netflix kerstfilms passen hier goed bij.

The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde. Bekijk de film hier.

The Christmas Chronicles

Nadat een broer en zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om Kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat. Bekijk de film hier.

Christmas Wedding Planner

De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien. Bekijk de film hier.

A Christmas Prince 2: The Royal Wedding

Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovenië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het koninklijke protocol. Bekijk de film hier.

Angela’s Christmas

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend animatieverhaal gebaseerd op het boek van Frank McCourt. Bekijk de film hier.

Christmas with a View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van de restaurantmanager in een skiresort op zijn kop door een nieuwe baas met een geheim verleden. Bekijk de film hier.

The Spirit of Christmas

Met kerst in aantocht gaat advocaat Kate Jordan naar Vermont om de verkoop te regelen van een hotelletje. Ze wordt er verliefd op een knap, maar vervloekt spook. Bekijk de film hier.

Andere opties uit eerdere jaren: A Christmas Prince (2017), You can’t fight Christmas (2017), Christmas Inheritance (2017), Miss me this Christmas (2017), 48 Christmas Wishes (2017), Office Christmas Party (2016), A Wish for Christmas (2016),  I’ll be home for Christmas (2016), Angels in the snow (2015), A Dogwalker’s Christmas Tale (2015), Deck the Halls (2006) en Santa Claus: the movie (1985).

Geen Netflix? Dan vind je hier een inspiratielijst voor kerst-uitbreiding van je dvd-collectie. Of spit eens door de tv-gids. De Harry Potter-films, Home Alone en Mathilda zijn jaarlijks vaste prik op de buis.

Minder leuk nieuws: Alle titels die in december van Netflix verdwijnen

Hoe kom jij je vrije decemberdagen door?

2 Comments on “7x fijne nieuwe Netflix kerstfilms!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: