6 fijne blogs over financiën en budget

Reclamefolders afspeuren en letten op koopjes zit er al jaren in, maar sinds mijn vriend en ik in 2019 samen een huis willen kopen, volg ik meer blogs over budget en financiën. Hypotheken en verzekeringen zijn niet per se mijn ‘ding’, dus is me verdiepen in deze onderwerpen geen overbodige luxe.

Tijdens het speuren naar informatie kwam ik de afgelopen periode steeds weer op de zes onderstaande blogs terecht. Stuk voor stuk aanraders, dus doe er je voordeel mee!

The Budget Life

Nicole is een blogger die ik al járen volg. Ze vormt daarmee een goede start van deze lijst. Een ware koopjesjager die budgettips deelt binnen de categorieën interieur, recepten, reizen en financiën. Ook laat ze lezers aan het eind van de maand via de rubriek Last Month’s Budget meekijken in haar uitgaven. Ga naar blog.

Lekker Leven Met Minder

Een enthousiaste dame wiens blog ik vorige maand leerde kennen. Een zeer gevarieerde site waarbij alle artikelen worden geschreven onder het mom van ‘de gids voor geluk, vrijheid en rijkdom’. De onderwerpen lopen uiteen van het vergelijken van allerlei soorten verzekeringen en tiny houses tot inspiratie-artikelen en passief inkomen. Ga naar blog.

PorteRenee

De blog van Renée is gericht op (be)sparen, beleggen, het aflossen van je hypotheek en geld verdienen. Onder het motto ‘omdat geld niet stinkt’ deelt ze ook aflossuccesverhalen. Mijn favoriete rubriek? Het Kasboekje, ofwel de ‘waar doet ze het van?’. Ga naar blog.

Budg€tproof

Een superleuk leven hoeft niet duur te zijn, aldus blogger en zelfstandig ondernemer Marloes. Op deze blog vind je alles over budgetproof reizen, eten en drinken, wonen, beauty en mode. Ook is er een aparte pagina met de beste kortingsdeals. Ga naar blog.

The Happy Financial

Deze blog is voornamelijk gericht op ondernemers, maar biedt desondanks voor eenieder wat wils. De artikelen lopen uiteen van het opstellen van facturen en eindejaarstips voor ondernemers tot de beste bespaartips en het overzichtelijk opzetten van een (privé)administratie. Ga naar blog.

Meer Geld Minder Stress

Ze analyseert bedrijfsprocessen, helpt bloggers met het opstarten van hun bedrijf en geeft via haar blog allerlei praktische tips over het op orde krijgen van je geldzaken. Ook vind je hier verschillende cursussen, fijne app-tips en kun je een gratis kasboekje downloaden. Ga naar blog.

Nog tips? Laat het weten in de reacties!

1 Comments on “6 fijne blogs over financiën en budget”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: