Stel jezelf voor!

Ben jij een actieve reageerder of een stille lezer? Ben je geïnteresseerd in bepaalde blogposts of pik je van alles wat mee? En hoe lang volg je mijn blog eigenlijk al? Ik ben benieuwd! Op deze pagina kun je jezelf als lezer introduceren, zodat ik de lezers van mijn blog wat beter kan leren kennen. Leef je uit!

Suggesties:

 • Hoe oud ben je?
 • Studeer of werk je?
 • Wat zijn je toekomstdromen?
 • Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
 • Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
 • Vrienden roemen je om je…

Ik kijk uit naar jullie berichten :)

44 Comments on “Stel jezelf voor!”

 1. Pingback: Stel jezelf voor! :) | SYLVIA KUIJSTEN

 2. Wat leuk dat je hiervoor een aparte pagina hebt aangemaakt! Ik reageer zelf de ene keer heel vaak op mensen en de andere keer weer bijna niet. Ligt een beetje aan de tijd die ik heb en alles. Volg je blog nog niet zo lang, maar moet zeggen dat ik eigenlijk al je posts wel interessant vind (en gelezen heb ;). Je schrijft ook op een fijne manier!

  Ik ben net 20 geworden en studeer geneeskunde in het mooie Maastricht. Ik schreef vaak mijn ervaringen op en, na aandringen van een vriendin, besloot ik om ook een blog te beginnen. Op mijn blog deel ik naast mijn ervaringen en belevingen uit de geneeskundige wereld, ook andere interessant en positieve dingen. Mijn toekomstdroom is toch wel echt om een onwijs goede arts (en onderzoeker) te worden. Ik wil later zoveel mogelijk mensen kunnen genezen en helpen. Ik hoop dat het me gaat lukken!

 3. Hoe oud ben je? Ik ben 24, volgende week 25
  Studeer of werk je? Ik studeer en werk. Ik studeer CE op Fontys en daarnaast fotografeer ik, werk ik als student assistent en studentcoach en ook nog in mijn vaders bedrijf
  Wat zijn je toekomstdromen? Voor nu heb ik een hele concrete: een leuke stage vinden voor september! Over 10 jaar hoop ik een leuke baan te hebben waar ik energie uithaal en misschien ook wel 1 of 2 kindjes!
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Via de reacties op mijn blog.
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Slapen en sporten tegelijk ;-)
  Vrienden roemen je om je… mijn doorzettingsvermogen en dat ik in hun ogen altijd alles weet

 4. Ik herken het. Tussen mijn statistieken en daadwerkelijke bezoekers/lezers zit ook wel een gaatje. Niet dat ik wat te klagen heb. :-)
  Voorstellen: Ik ben MichielZiet, een schrijvende vader, rocker, toneelspeler, lezer, it-er, fantasyliefhebber, cabaretliefhebber, humorliefhebber die verhalen schrijft op zijn site. Waar vooral luchtigheid de boventoon voert en af en toe iets om over na te denken.
  Dat ben ik. :-)

  Hoe oud ben je?
  Raad maar. :-)
  Studeer of werk je?
  Werk
  Wat zijn je toekomstdromen?
  Ja, landelijk bekend met schrijven worden, al was het maar met één verhaal/essay/column.
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Via via.
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Knuffelpowerrrrrrrr!
  Vrienden roemen je om je…
  Een eigenwijze dromer met veel positieve fantasie.

 5. Ik ben Ronald, op internet ben ik niets meer en niets minder dan mijn representatie, onder diverse namen: Ronaldo Quercia, woordenaar, wisselendtij. Vierenveertig jaar, tussen twee banen in. Vrienden roemen mij om mijn luisterend oor, dus ben ik meestal een stille volger van blogs. De achtste reageerder die roept “mooi geschreven”, voegt niet zoveel toe ten slotte. Ik blog als sinds 2002, ooit begonnen op een blogspot. Reageren was toen meer discussiëren, dat mis ik wel tegenwoordig, het is nu vooral liken.
  Hier terecht gekomen via twitter, op je blogstokje van laatst. Ik blijf meelezen, je staat in mijn leeslijst, maar zal dus weinig reageren.

 6. Ik reageer ook niet altijd, alleen als het iets bijdraagt aan het geheel, wat ronaldo hierboven zegt: de 8e keer ‘leuk’ voegt niets toe. Verder heb ik mijn eigen blog, ik ben net begonnen met werken en ben denk ik op je blog gekomen via een ander blog, maar weet niet meer welke.

 7. Leuk idee! Ik ga met interesse de reacties doorlezen:) Ik vind het persoonlijk juist leuk om te reageren op artikelen van anderen. Niet om maar verkeer te genereren, maar omdat ik oprecht een reactie wil geven. Overigens doe ik dat niet altijd. Het artikel moet mij wel ‘raken’.

  Hoe oud ben je? Uhm, ik ben Rory, 44 jaar en moeder van een dochtertje van bijna 3 jaar oud.
  Studeer of werk je? Ik schrijf op mijn blog over hoe het is om op latere leeftijd moeder te worden. Waar loop ik tegenaan? Waar geniet ik van? Wat heeft het moederschap mij gebracht? Maar ook…hoe blijf je naast moeder en partner ook jezelf? Daarnaast maak ik samen met een vriendin kinderboekjes (ik schrijf, zij illustreert).

  Wat zijn je toekomstdromen? Mijn eigen bedrijf. Zodat ik vanuit huis lekker creatief bezig kan zijn en tegelijkertijd er ook kan zijn voor mijn dochtertje.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? op basis van een artikel wat mij erg aantrok. Vervolgens bleef ik maar door klikken. Ik vind je schrijfstijl erg goed èn leuk om te lezen.

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Poeh. Laat ik nu direct aan Superman denken. En dan de film met in de hoofdrol Christopher Reeve. Jeugdsentiment? Ik was geloof ik 8 en ging samen met mijn moeder naar de bioscoop. Om ouder te lijken (want het was destijds geen ‘alle leeftijden’-film) deed ik een extreem lange jas aan (!?! I know. What was I thinking).

  Vrienden roemen je om je…om mijn empathische vermogen. Ik kan heel goed (oprecht) luisteren en indien nodig doe ik (bijna) alles voor je…

 8. •Hoe oud ben je? 31
  •Studeer of werk je? werk in de gehandicaptenzorg
  •Wat zijn je toekomstdromen? om eens naar New York te gaan
  •Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? via, via. Zoals ik bij veel blogs terecht kom
  •Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? wat een leuke vraag! Dan zou ik gaan voor teleporteren. Dat je jezelf kan verplaatsen naar een andere plek op de wereld.
  •Vrienden roemen je om je… behulpzaamheid

 9. Marc. Stille lezer, wat ik wil zeggen doe ik doorgaans op mijn blog. Zuiderling. Veellezer. Beroep: tekstschrijver. Vader van 2. In het bijzonder gek op jaren ’70 cinema, San Francisco, fuzzpedalen, observeren, vertellen en de verhalen van Raymond Carver.

 10. Ik ben 29, volg je blog al jaren en ik ben portret- en bruidsfotograaf (maar dat wist je denk ik al, aangezien ik jouw huidige profielfoto heb gemaakt). Verder schrijf ik theaterrecensies en fotografeer ik voor Musical Reports en werk ik af en toe als dramaturg.
  Ik weet eigenlijk totaal niet meer hoe ik je blog ontdekte, maar ik volg hem nog steeds. Toegegeven ik lees niet ieder bericht, ik denk zo’n 80% en dat ligt vooral aan of m’n hoofd naar een bepaald onderwerp staat. Ik reageer ook niet op elk bericht, alleen als ik echt iets toe te voegen heb voor m’n gevoel.

 11. Hoi ik ben Veerle, 29 (bijna 30 whaaaaa!) en heb Creatieve Therapie Beeldend gestudeerd, ik werk momenteel bij een congresbureau, het was een bijbaantje maar zorgt nu al een jaar voor een steady inkomen. Ik volg je blog al langere tijd en hoe ik er bij ben gekomen, geen flauw idee, waarom ik terug blijf komen? Omdat je zo leuk schrijft en ik me wel in je herken :) Je bent ook wel één van mijn blog voorbeelden :)

  Verder zou ik graag mezelf kunnen teleporteren naar andere plaatsen, ik heb er soms zo een hekel aan om ergens naar toe te reizen, ik wil gewoon *flits* ergens zijn en ook thuis zijn wanneer ik dat wil. Maar met andere superkrachten zou ik vast ook genoegen nemen hoor, ik ben behoorlijk fan van Batman, dus iets van zijn gadgets zou ook gaaf zijn ;)

  Mijn vrienden roemen me om mijn vreemde en uitgesproken muzieksmaak. Ik luister naar country en pop, tot hilariteit van mijn vrienden. Ik schaam me er niet voor en daarom vinden ze het ook zo leuk!
  Ik schrijf op mijn blog ook wel eens over mijn slechte muzieksmaak. :)

  Maar goed, ik blog dus, ik schrijf op elke even door de weekse dag een post en in de weekenden. Ik schrijf over creativiteit, persoonlijke doelen, hardlopen, vrijwilligerswerk en noem maar op! Ohw ik vergeet Films, toch wel één van mijn hoofdonderwerpen, oeps.

  En het leukst om te vermelden, mijn missie voor 2015 is om jou top 1 commenter te worden, ik ga mijn best doen!

 12. Hoi! Ik ben Petra en ik loop al weer 35 jaar rond op deze wereld. Ik ben communicatieadviseur. Dromen doe ik graag en mijn grootste droom is om ooit nog een boek te schrijven. Daarnaast hoop ik gezond en gelukkig oud te worden met mijn grote liefde en dat mijn kinderen vol zelfvertrouwen hun plekje op deze wereld weten te vinden.

  Je blog heb ik via via gevonden. Ik zou alleen niet meer weten via welke website.
  En superpower…ik zou wel wat meer liefde de wereld in willen brengen. Het antwoord op je laatste vraag is denk ik inlevingsvermogen.

 13. Wat ontzettend leuk dat je hier een aparte pagina voor hebt gemaakt. Ik zal de vragen dan ook invullen! Ik ben Judith, 18 jaar oud en studente journalistiek op het HBO. Als ik nadenk over de toekomst is er op dit moment nog veel twijfel: ga ik door met mijn opleiding of niet?

  Het liefst blijf ik schrijven voor een publiek en dan het liefst over showbizz. Dit doe ik dan op dit moment ook op mijn ‘school’blog JournalisteJudith, maar daarnaast schrijf ik over mijn persoonlijke leven (gecombineerd met reviews en recensies) op deze blog.

  Hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen, weet ik niet meer precies. Alleen het enige wat ik wel weet, is dat ik er nog steeds ben. Ik lees bij iedere nieuwe post, jouw blog en dat doe ik met veel plezier. Ik ben inderdaad niet iemand die heel vaak reageert, maar ik probeer wel (als mogelijk) het artikel te liken.

  Als ik een superkracht mag kiezen, zou ik wel willen vliegen. Hoe tof zou dat zijn! Op de laatste vraag heb ik geen duidelijk antwoord: ik hoop natuurlijk dat ze weten dat ik te vertrouwen ben en dat ik voor ze klaarsta.

 14. Hey, wat leuk! Ik ben dus Jenn, nog net 27, ik werk en daarnaast volg ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn toekomstdroom is om een boek uit te brengen en om mijn eigen salon te hebben. Volgens mij heb ik je blog gevonden via de Happy Challenge, en ik ben blijven hangen omdat ik hem graag lees. Als superkracht zou ik wel willen vliegen. Of telekinese, lijkt me ook wel leuk. De laatste vraag vind ik lastig hoor. Ik denk om mijn luisterend oor dan.

 15. Heel erg herkenbaar dit, wij zien bij onze statistieken ook bij een aantal artikelen super veel mensen op afkomen, maar de reacties blijven achterwege. Vinden wij soms ook een beetje jammer, maar wij begrijpen ook zeker dat niet iedereen gewend is om een reactie achter te laten. Al met al, leuk dat je deze pagina hebt aangemaakt. Wij waren nog nooit op je blog geweest, maar kwamen een van je artikelen tegen op een andere blog bij reacties. Wij zijn Lisanne en Katy, de een werkt, de ander op het laatste stukje van haar studie. Samen runnen wij onze blog Liskalife sinds december 2014. Dus nog maar net bezig. Succes, en wie weet komen wij vaker langs op je blog! Leuk!

 16. Hey, ik ben 20 jaar oud en studeer en werk. Ik studeee Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ik werk ook in de horeca wat ik ook superleuk vind.

  In de toekomst wil ik een goede baan en wanneer ik thuis kom, heb ik daar mijn mannetje, mijn kinderen en twee husky’s, that would be beautiful :)

  Mijn superkracht zou heel sterk willen zijn. Om zo de mensen die in gevaar zijn te redden.

  Het is alweer een jaar geleden dat ik je begon te volgen, dus ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe ik waj je blog ben gekomen haha!

  Groetjes Sandra! :)

 17. Altijd leuk zo’n pagina! Ik ben dus Wendy en inmiddels alweer 27 jaren oud (jong). Ik ben al een paar jaar geleden afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en ben nu alweer heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang. Dat hoop ik nog jaren te doen, inclusief een vast contract.
  In de toekomst hoop ik, samen met mijn vriend, een gezinnetje te beginnen en samen gelukkig te worden.
  Volgens mij ben ik op jouw blog terecht gekomen doordat jij bij mij, op mijn blog, hebt gereageerd. Of ik zag een reactie van jou ergens anders, dat kan ook nog. Hahaha.
  Wat betreft die superkracht: ik zou wel willen vliegen.

 18. Hi Sylvia! Ik ben 24 jaar en ik ben momenteel bezig met mijn scriptie (afstuderen dus, meh). Ik volg de opleiding hbo Diergezondheid & management. Mijn toekomstdromen zijn anders dan mijn toekomstplannen ha ha. Ik zou het liefst in Roemenië gaan helpen met castratieprojecten bij zwerfhonden. Het organiseren of een project opzetten lijkt me wel wat, maar dat is niet echt realistisch (daarom heet het ook een droom natuurlijk). Ik hoop gewoon een leuke en interessante job te vinden, het liefst wel op hbo-niveau. Ik ben via-via op je blog terecht gekomen, volgens mij omdat je bij mij een comment achterliet?

  Als ik een superkracht mocht uitkiezen zou ik .. onzichtbaar willen zijn. Lijkt me wel grappig haha. Of willen vliegen! Mijn vrienden roemen mij om mijn spontaniteit en ik ben daarnaast een tikkeltje gek. Normaal zijn is ook zo saai :).

 19. Pingback: Sunday’s Finest #4 | SYLVIA KUIJSTEN

 20. Onzettend gaaf idee, wie wil nu niet weten wie haar lezers zijn! Volgens mij ben ik op jouw blog gekomen via een andere blog of door een reactie van jou op één van mijn blogs. Hieronder een aantal woorden/zinnen die mij omschrijven:

  1988 | Babs | Blondje | Begint de dag met een dubbele espresso | Houd van lekker eten & boeken | Heeft een zwak voor schoenen & katten | Wil alles weten | Het glas is altijd halfvol | Tikkeltje eigenwijs | Wil de wereld zien. Het lijkt mij helemaal te gek om terug in de tijd te kunnen. En dan het liefst naar een land die op dit moment veel te toeristisch is geworden.

 21. Wat een goed idee en leuk ook voor jou om te lezen wie die (anonieme) lezers van je blog zijn. Hanneke, docent Sociologie, maar ook veel met dans en allerlei andere creatieve projecten bezig. Ik vind het lastig om concreet aan te geven wat mijn toekomstdromen zijn. Ik ben aan het uitzoeken wat ik precies wil in het leven, vooral op creatief vlak. Ik heb een tijd artikelen over dans- en theatervoorstellingen geschreven voor een website en nu ben ik gestart met een blog over (dans)fotografie. Er is een behoefte om iets te creeëren, maar ik weet nog niet met wie, hoe, wat en in welke vorm…Een experiment dus. Ik ben op je blog terecht gekomen via een andere blog geloof ik. Ik vind het altijd leuk om op reacties te klikken en weer op nieuwe blogs terecht te komen. Het is mooi om te zien dat mensen elkaar volgen en er een soort eigen wereld ontstaat. Als ik één superkracht mag kiezen, dan ga ik zeker voor vliegen! Ik droom regelmatig dat ik vlieg tussen de mensen door en dan denk: “hoezo zijn jullie aan het lopen?” Vrienden roemen me om mijn vrolijke energie (denk ik)….

 22. Hoe oud ben je?
  Over een maandje wordt ik alweer 25 jaar.

  Studeer of werk je?
  Ik werk parttime, werk vrijwillig voor- en achter de schermen van MijnSerie.nl en op 1 september 2014 heb ik mijn blog Reviews & Roses (www.reviewsandroses.nl) opgericht waarop ik blog over tv-series, films, boeken, maar je kunt er ook DIY’s vinden en vele andere artikelen.

  Wat zijn je toekomstdromen?
  Is huisje, boompje, beestje te standaard?

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Door de blog top 3 tag leerde ik jouw blog kennen, en ik ben blijven hangen :D

 23. Ah leuk! Ik ben 27 en reageer niet op al je blogs, maar lees ze eigenlijk wel allemaal. Ik reageer vooral op opinie blogs, die met je studie te maken hebben.
  Ik werk in het ziekenhuis. Mijn onrealistische toekomstdroom is om de ster in een musical te zijn, maar tot die tijd doe ik mijn best om in opleiding tot huisarts te komen en een goede huisarts te worden :). Ik ben geloof ik via via op je blog gekomen, al een tijdje geleden.
  Mijn superkracht zou teleporteren zijn! Geen tijd meer kwijt met reizen jeeeeeej :D

 24. Pingback: Week 1 & 2: Efteling, aankomende winacties en fijne blogstart | SYLVIA KUIJSTEN

 25. Hoe oud ben je?
  23

  Studeer of werk je?
  Ik studeer, maar ik loop vier dagen per week stage als redacteur voor diverse tijdschriften :)

  Wat zijn je toekomstdromen?
  Een goede journalist worden, meer boeken schrijven (en ze ook verkopen), een gezinnetje starten.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Volgens mij via Twitter, maar dat durf ik niet met honderd procent zekerheid te zeggen.

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Een leugendetector hebben, maakt mijn werk VEEL makkelijker ;)

  Vrienden roemen je om je…
  Loyaliteit, zorgzaamheid en om het werk wat ik lever :)

 26. Hoe oud ben je?
  Ik hobbel zo’n negentien jaar (bijna twintig) rond op deze aardbol.

  Studeer of werk je?
  Sinds vorig jaar september mag ik mijzelf studente Algemene Cultuurwetenschappen noemen. Iets waar ik stiekem (of niet zo stiekem) best trots op ben.

  Wat zijn je toekomstdromen?
  Ik wil heel graag slagen in de studie die ik nu volg, de wereld ontdekken en iets creatiefs (en relevant aan mijn studie) doen. Iets met kunst, festivals of schrijven. Het lijkt me allemaal interessant.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Volgens mij via via een keer of via een reactie op een andere blog, ik weet het niet meer precies. Soms pauzeer ik mijn eigen bloggen ook en dan lees ik niet alles even trouw meer maar ik blijf je blog heel leuk vinden. Je hebt hele leuke stukjes en veel variatie.

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Het vermogen om wonden of ziektes te kunnen genezen lijkt me ontzettend handig.

  Vrienden roemen je om je…
  Ik zou het niet weten, ik denk dat ik vaak iets positiefs probeer toe te voegen.

 27. Hoi!

  Ik ben Esther, 26 jaar en sta vier dagen in de week voor een kleuterklas. Ik hoop volgend schooljaar te beginnen met een opleiding kinderyoga, om zo mijn werk lesgeven en hobby sporten te kunnen gaan combineren. Volgens mij heb ik je blog leren kennen via bloggernextdoor.nl.

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Chronische ziektes zou ik willen uitbannen!

  Groetjes

 28. Och, je kent me al maar me nog niet hier voorgesteld. Dat ga ik dus mooi even doen! Ik ben Saskia, 26 jaar, crazy cat lady, getrouwd en altijd te vinden met haar neus in de boeken en een kopje thee. Ik hou verder erg van bloggen (iliveformydreams.com) en skate graag in mijn vrije tijd.

  Studeer of werk je?
  Ik werk alweer ruim 6 jaar in mijn werkveld en ben pedagogisch medewerkster. Nu op een naschoolseopvang (ik doe ook voorschoolse en tussenschoolse opvang. Kids naar school brengen, met ze eten tussen de midden en ’s middags uit school halen) Ik doe dit met heel veel passie en plezier. Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen!

  Wat zijn je toekomstdromen?
  Ik zou graag ooit een keer een vast contact bemachtigen (hopelijk dit jaar Oktober, duimen!) en wil graag een eengezinswoning met grote zolder en tuin. Het aller belangrijkste vind ik gelukkig & gezond te blijven :)

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  God, ik heb geen idee! dat is ook alweer een hele tijd geleden. Misschien door een reactie bij mij of doorgeklikt bij reacties die jij op blogs hebt achtergelaten?! Iniedergeval ben ik erg blij je blog te hebben leren kennen.

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Ik zou helende krachten willen hebben.

  Vrienden roemen je om je…
  Sas. Iedereen noemt me eigenlijk Sas haha.

 29. Okay ik geef toe ik ben ook een stiekeme lezer;-).
  Ik ben vorige maand via een andere blog op je blog terecht gekomen en vanavond kwam ik via bloglovin op je blog terecht. Mijn naam is Berdien, 29 jaar.
  De grootste liefdes in mijn leven zijn jurkjes & chocola. Momenteel ben ik veelal aan bed gebonden door de ziekte van Lyme, maar met een portie chocola & humor probeer ik de Lyme in elkaar te beuken, daar blog ik ook over op http://www.bybird.weebly.com ( sorry voor de spam ;-) ).
  Okay dus vanaf nu weet je dat ik dus ook af en toe (niet meer stiekem) je site lees;-)
  Blogse!
  Liefs,
  Berdien

 30. Hallohallo

  Hoe oud ben je?
  Ik ben 17
  Studeer of werk je?
  Ik studeer International Development Management
  Wat zijn je toekomstdromen?
  De hele wereld rond reizen en mensen helpen, en een succesvol schrijver worden
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Tegen gekomen op WordPress
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Terug in de tijd kunnen reizen, omdat ik benieuwd naar ben hoe de wereld er vroeger uitzag.

  Groetjes van Karlijn
  ps. Leuke blog! :)

 31. Hoe oud ben je? 36
  Studeer of werk je? ik werk 32 uur in de week
  Wat zijn je toekomstdromen? geen idee nog
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? via twitter
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? mijn depressie overwinnen
  Vrienden roemen je om je… om mijn kracht en vechtlust

 32. Leuk zo’n voorstelpagina, ik vind er vaak weer andere leuke blogs tussen. Ik ben Tessa, sinds gisteren 35. Op 1 januari ben ik gestart met een challenge… 52 opdrachten en 52 goede daden in 52 weken voor een goed doel. Ik werk fulltime als projectleider in het vastgoed en in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen, te schrijven, chocola te eten en door middel van mijn challenge onze fantastische rotwereld een beetje mooier te maken. Mijn toekomstdroom ligt ergens in het midden van al die dingen!

 33. Pingback: Hoe leer je je bloglezers kennen? | SYLVIA KUIJSTEN

 34. Hey leuk zeg! Ik ben via via op je blog terechtgekomen. Ik houd erg van lezen :)
  Ik ben Sabine, bijna 30 en 3 maanden geleden geëmigreerd naar Colombia. Ik ben dus mijn leventje hier aan het opbouwen en op zoek naar werk. Mijn toekomstdroom is gelukkig worden met mijn grote liefde in Colombia. Trouwen is ook een grote droom :) Ik zou willen dat ik de kracht had om in één keer Spaans of welke taal dan ook te kunnen spreken. Vrienden vinden het dapper dat ik alles heb achtergelaten in NL en hier opnieuw ben begonnen. :)

 35. Dag Sylvia!
  Wat super leuk dat je deze pagina hebt gemaakt, dit maakt je blog nog bijzonderder!
  Wat gaaf dat je sinds je 13e al blogt. Ik ga je blog volgen via bloglovin en natuurlijk ga mezelf ook even voorstellen!

  Naam: Bo van Gaal, sinds kort trotse foodblogger van http://www.chezbo.nl
  Hoe oud ben je? 20 jaar :) (maar ik word vaak 16 geschat door mijn lengte ;) )
  Studeer of werk je? Op dit moment studeer ik in Nijmegen. Small business en retail management.

  Wat zijn je toekomstdromen? Mijn toekomstdroom is een klein knusse lunchroom beginnen, ergens op een leuke plek, met veel lekkere zelfgemaakte taartjes, broodjes en drankjes. Daarnaast ter ondersteuning foodblogger worden van een leuke, inspiratievolle (food)blog waar veel mensen ideeën van op kunnen doen en hun ideeën op kunnen delen.
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Ik ben op je blog terecht gekomen door je reactie op mijn blog! :) Ben blij dat je gereageerd hebt!

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Oeeh, een lastige. Wat er nu door mijn hoofd gaat is: gedachten lezen, de toekomst voorspellen, teleporteren. Ik denk dat ik toch voor tijdreizen ga. Waarom? Er zitten te weinig uren in een dag en soms heb je van die momenten waarbij je denkt, had ik het maar zo aangepakt.. waarom is het zo gelopen?

  Vrienden roemen je om je… uuhm dat zou ik ze eens moeten vragen! Misschien om mijn energie en creativiteit? Ik vind het leuk om dingen te organiseren en te ondernemen. Ik hou van het bedenken en uitproberen van nieuwe ideeën. Ik ga vaak met vriendinnen lunchen of een nachtje weg. Ook ben ik vaak één van de eerste die het geen probleem vindt om het cadeautje kopen op zich te nemen. (Dit is slechts een kleine indicatie hoor haha, Ik ga ze volgende week zeker eens vragen waarom ze me echt zouden roemen!)

  Oke.. het is een beetje een lang verhaal geworden, maar ik laat hem zo toch maar staan! :)
  Geniet nog van jullie tweede paasdag! En wie weet tot ziens/lees/spreeks!
  Liefs, Bo

  • Ohh, een eigen lunchroom, wat een fijn idee! Stiekem zou ik dat ook wel willen, dan een soort Bagels & Beans :) Tijdreizen is inderdaad ook erg handig, zeker in tentamenperiodes :P Haha, ik ben benieuwd welke antwoorden je vrienden geven ;)

 36. Hoi Sylva,
  Wat leuk dat je mensen vraagt om zichzelf voor te stellen! Daar doe ik natuurlijk graag aan mee :) Ik zou graag een super uitgebreid stukje over mezelf typen maar ik vind jouw suggesties ook wel een goed idee! Deze keer kies ik lekker voor de gemakkelijke weg.
  Hoe oud ben je? 28
  Studeer of werk je? Ik werk op een webcare afdeling van een groot communicatiebedrijf en daarnaast heb ik mijn eigen tekstbureau: De Copywrite Company.
  Wat zijn je toekomstdromen? Ik hoop ooit van creatief schrijven mijn beroep te maken. In welke context ik dat dan zie, dat weet ik nog niet. Gelukkig heb ik nog tijd zat om dat uit te vogelen.
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Tsja, dat is een goede vraag. Ik ken je al een tijdje online en volg je ook al langere tijd. Sinds wanneer en hoe dat is gekomen, dat weet ik niet zo goed meer.
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Ik zou wel kunnen vliegen. Dat lijkt me handig voor als ik weer eens in de file sta, even weg wil van alles en iedereen en ik graag eens zien hoe vogels de wereld zien.
  Vrienden roemen je om je… directheid en creativiteit. Ik zeg eigenlijk altijd meteen wat ik vind. Zo weten mensen meteen wat ze aan je hebben. En ik ben heel creatief. Op kookgebied (ik maak van niets, iets heerlijks) op schrijfgebied (mijn blog) en ik schilder, knutsel, frutsel en probeer vaak dingen uit.

 37. Ha, wat leuk! Ik ben op je blog terechtgekomen door een linkje dat jij ooit (een paar jaar geleden) op mijn blog hebt achtergelaten. Een paar jaar nauwelijks geschreven door het volgen van een opleiding en nu de frequentie weer aan het ophogen, en ook wat meer aan het rondneuzen op blogs. Ik ben dus Janneke, 32 jaar, werkzaam in de ouderenzorg, schrijf op mijn eigen blog en voor TREF Magazine, ben muzikant (piano, saxofoon en de rest, in verschillende formaties), wandel en fiets graag, ben gek op concerten, theatervoorstellingen en kroegen. En volgens mij heb jij een blog die ik vaker ga bezoeken :)

 38. Wat leuk dat je deze pagina hebt aangemaakt! Ik volg je nu ongeveer een jaartje met heel veel plezier. Je bent absoluut een van mijn favoriete bloggers. Jouw artikelen zijn stuk voor stuk leuk om te lezen; I love it!

  Maar, wie ben ik nu?
  Ik ben Celine, 18 jaar oud en sinds kort wonende in Maastricht waar ik Nederlands, Engels en Duits studeer. Onlangs behaalde ik mijn diploma op het gebied van Social Media Marketing & Online Reputation Management en op dit moment ben ik nog zoekende naar een leuke uitdaging voor naast mijn studie. Naast mijn studie houd ik mij heel veel bezig met schrijven en is reizen een van mijn grootste hobby’s.

  In de toekomst hoop ik van het schrijven mijn beroep te kunnen maken. Dat is echt mijn toekomstdroom! Ik ben volgens mij op jouw blog terecht gekomen via Instagram. Daarna heb ik me direct geabonneerd en sindsdien ben ik een trouwe, maar stille volger. Een superkracht die ik graag zou willen hebben is de kracht om iedereen gelukkig te maken. Het leven is zoveel mooier als je gelukkig bent.

  Vriendinnen roemen mij om mijn schrijven, originaliteit en spontaniteit. Ze vinden het altijd leuk, inspirerend en gezellig om met mij te praten, te lachen en leuke dingen te doen. En daar ben ik trots op!

 39. Wat een leuke pagina dit! Ik heb met veel plezier reacties gelezen en blogs ontdekt :-)
  Ik zal mezelf ook even voorstellen.
  Ik ben Celine, 25 jaar en werk bij een communicatiebureau in Rotterdam.
  Mijn toekomstdromen? Lekker cliche, maar gelukkig zijn, mooie dingen maken, een gezinnetje en mensen inspireren zowel online als op m’n werk.
  Ik heb jouw blog ontdekt via Facebook en ik moet zeggen, ik ben hooked! Fijne site heb je :-)
  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn? Door de tijd reizen! Zodat je meerdere dingen tegelijk kan doen, je dagen langer worden en mooie dingen nog een keer mee kunt maken.
  Vrienden roemen je om je… mijn luisterend oor en behulpzaamheid.

 40. Hoi Sylvia,
  Bij deze introduceer ik mezelf graag.

  Hoe oud ben je?
  Bijna 37.

  Studeer of werk je?
  Ik werk (noodgedwongen) als huisvrouw en zoek opdrachtgevers om een portfolio als tekstschrijver te kunnen aanmaken.
  Benieuwd naar dit alles? carolijnschijft.wordpress.com vertelt je er meer over. Als je tijd over hebt is feedback altijd welkom ; )
  Ik investeer nu in mijn toekomst door te recenseren voor festivalblog. Doe mee aan 300 wedstrijden om maar ergens een plekje te krijgen in een tijdschrift of een ander medium. Tijdschrift ‘Fabulous Mama’ en de site ‘festivalblog’ is me nu gelukt. Ik volg cursussen om mijn blogs taaltechnisch en inhoudelijk te verbeteren. Ik probeer gelijktijdig twee kleine kinderen op te voeden in een schoon huis waar een verse maaltijd te wachten staat en verder steek in elke avond een kaarsje aan in de hoop dat de investeringen me iets gaan opleveren.

  Wat zijn je toekomstdromen?
  Columniste en freelance tekstschrijver worden!

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen?
  Via de volgende zoekopdracht op Google ‘Hoe plaats ik mijn column in een tijdschrift?’
  Google adviseerde me om eens te kijken bij de website ‘passie voor schrijven’ en daar kwam jouw stuk in beeld…

  Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?
  Hypnotiseren lijkt me een handige superkracht om mijn droom te bereiken.Ik ben namelijk slecht in netwerken en durf mezelf nog niet echt te profileren bij redacteurs en andere mogelijke opdrachtgevers.Wellicht dat een stukje hypnotiseer-werk me wat kan brengen.

  Vrienden roemen je om je…
  Humor, creativiteit (in de zin van bedenken), eerlijkheid.

  Ik ga je volgen!

 41. Een goeden dag ik zal me eens voorstellen
  ik ben missynicolekatje

  ◾Hoe oud ben je? ben 45 jaar wordt over twee maandjes 46 jr
  ◾Studeer of werk je? ben huisvrouw en werk bij de tukkerij als paarden verzorgster
  ◾Wat zijn je toekomstdromen? Gewoon gelukkig zijn met mijn man en onze kater Tijger
  ◾Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen? Via via ben ik op je blog gekomen
  ◾Als je één superkracht mag kiezen, welke zou dat dan zijn?Heb geen idee Blijf liever gewoon mezelf denk ik
  ◾Vrienden roemen je om je…Wat bedoel je met deze vraag?Sorry heb een licht verstandelijke beperking dus deze vraag snap ik niet zo goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: