Over sylviakuijsten.com

“It’s hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed..” – Theodore Roosevelt

Wat te doen als je na jaren schrijven in dagboeken en oude notitieblokken van je vader een volgende stap wil zetten? Juist, dan begin je op je dertiende een blog. Na jarenlange omzwervingen via verschillende blogplatforms bleek WordPress voor mij het fijnste te werken. In februari 2011 ontstond awickedworld.wordpress.com, vernoemd naar dit liedje, dat ik destijds grijs draaide. In oktober van datzelfde jaar had ik het nummer wel vaak genoeg gehoord, kocht ik een eigen domeinnaam en was sylviakuijsten.com geboren.

Over de blogger

siteprof

In het kort:

 • Mr. | Ik studeerde rechten in Tilburg en Maastricht.
 • Ondernemer | Ik run een platform voor Nederlandse rechtenstudenten: Het Rechtenstudentje.
 • CDD / KYC | Het ondernemerschap combineer ik met een vaste baan: ik spoor bij een grootbank fraude bij particulieren en MKB op.
 • Tekstcorrector | Ik kijk scripties en andere schrijfopdrachten van studenten na. Een enkele keer corrigeer ik teksten voor (juridische) vakbladen.

Benieuwd naar mijn C.V.? Klik hier!

Update september 2020: deze website wordt niet langer actief onderhouden. Mijn uitgebreide blogarchief blijft achter de schermen bewaard, maar is niet langer publiekelijk toegankelijk. Toch artikelen lezen? Raadpleeg dan mijn portfolio.

Portret door Renate van Dijk.

19 Comments on “Over sylviakuijsten.com”

 1. Hallo Sylvia, ik ben ook net begonnen met mijn eigen blog, coolcolumns.com, en kan alleen maar hopen op zo veel bezoekers én volgers zoals jij die hebt. Leuk dat jij ook in de juridische hoek zit! Ik ben ook juriste en ben net als jij gek op schrijven. Alleen heb ik er eerst alleen maar jarenlang over nagedacht voordat ik eindelijk in het diepe durfde te springen. Je ziet weer dat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan. Ik wens je heel veel succes, met schrijven en met studeren en ik ga je volgen!
  Greetz, Pascale Bruinen

  • Haha, nee, ik kwam op je blog omdat je bij mij een reactie achterliet ;) Maar wat leuk, ik wist niet dat je voor nadelunch schreef, welke categorie? Ik schrijf voor De Rechtbank en heb in het verleden columns geschreven :)

 2. Bakkersmeisje: check
  Schrijft graag: check
  Kattenfreak: check
  Piano & gitaar: check!

  Al 4 dingen die ik ook heb of heb gedaan want ben inmiddels geen bakkersmeisje meer haha. Heb tijdje Rechten gedaan maar ben toch maar grafisch vormgever geworden, mijn hobby dus achterna. Ben momenteel bezig met een eigen boek, vond het wel eens grappig om te proberen :) Leuke site en ga je zeker volgen!

 3. hey silvia, tof blog! Net even gezocht of je wel eens iets schrijft over de moestuin, maar (nog) geen enkel resultaat :-( Tipje voor de toekomst misschien?

  groetjes,
  Kees

 4. Ik volg je nu ook al een tijdje, en ik leer van je blogs. Ook heb ik nog artikeltjes in de downloads staat. Daar ga ik vandaag ff heerlijk voor zitten. Dank je wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: