F.A.Q.

Zo af en toe krijg ik per mail wel eens vragen voorgeschoteld over artikelen, maar ook over meer persoonlijke kwesties.

Uiteraard ben ik de beroerdste niet, dus hieronder staan ze op een rijtje. Wil je jouw vraag hiertussen zien? Ga dan naar ‘contact’ en stuur me een mailtje!

———————————————

~ Grootste overwinning? (naar aanleiding van ‘Standing strong and take your chances’) 

Ik wilde vroeger heel graag zingen en toneelspelen, maar was ook erg verlegen. Dat ik uiteindelijk naar een repetitie ben gaan kijken bij de plaatselijke musicalvereniging was een hele stap voor me. Uiteindelijk een goede beslissing, want ik heb er 5,5 jaar met veel plezier op het podium gestaan. Ook op kamers gaan was een hele overwinning en voelde als een soort van nieuwe start na een niet echt geweldige middelbare school-periode.

———————————————

~ Als er een musical over je gemaakt zou worden, wie spelen er dan de hoofdrol? (naar aanleiding van ‘My eternal love; the theater’) 

Oeioei, er zijn veel musicalacteurs en –actrices die ik goed vind! Ik zou dan graag Simone KleinsmaJon van Eerd, Pia Douwes, Freek Bartels en Jamai Loman op het podium zien staan. Ik weet het, ik stel helemáál geen hoge eisen…

———————————————

~ Love is… (naar aanleiding van ‘That special someone’)

Alles kunnen delen met iemand, diegene 100% kunnen vertrouwen en aan de kleinste blik of het kleinste woord genoeg hebben.

———————————————

~ Wat zijn belangrijke kwaliteiten in een vriend(in)? (naar aanleiding van ‘We’re friends, right?’)

Trouw, eerlijkheid, inlevingsvermogen en humor :)

———————————————

~ Eye-opener? (naar aanleiding van ‘De lepeltjestheorie’)

Dat is het verhaal van de man, de jongen en de ezel. Het komt erop neer dat wat je ook doet en hoeveel inzet je daarvoor ook toont, je het toch nooit bij iedereen goed kan doen. Een waardevolle les.

———————————————

~ Welke blogs heb je nog meer gehad? (naar aanleiding van ‘Over de schrijfster’)

Die zijn terug te vinden op verschillende blogsites, om voorbeelden te noemen: http://www.mylife90.-web-log.nl (bestaat niet meer), http://the-rebel-in-me-speaks.blogspot.com/ (bestaat nog wel), http://sharingthethought.wordpress.com/ (bestaat ook nog), http://sharingthethought.wazzup.nl/ (bestaat niet meer) en natuurlijk https://awickedworld.wordpress.com, ofwel het huidige http://sylviakuijsten.com!

———————————————

~ Grootste misverstand over jou? (naar aanleiding van ‘Hollanders; aardappelvreters, krenten en sleurhuttengangers’)

Oew jeetje, ik weet niet of er echt misverstanden over me bestaan. Net als over iedereen worden er ongetwijfeld wel eens dingen over me gezegd, maar echt misverstanden? Nee, volgens mij niet.

———————————————

~ Favoriete vervoersmiddel? (naar aanleiding van ‘Is this seat taken?’)

Deze vraag heb ik volgens mij nog nooit gehad :-P En ik vind het een lastige. Ik fiets graag, vind het leuk om ‘mensen te kijken’ in de trein en kan heerlijk wegdromen in een bus. Ik ga dan uiteindelijk voor de auto, maar puur omdat dat het meest praktische vervoersmiddel is.

———————————————

~ Favoriete social media? (naar aanleiding van ‘Foursquare; byebye privacy!’)

Facebook! Hoewel ik ook steeds meer de voordelen van Twitter begin te ontdekken.

———————————————

~ Grootste blunder? (random question)

Ach ja, dat ligt eraan wat je daar precies onder een blunder verstaat, ik bezit een vrij grote mate van zelfspot, dus ik merk iets niet snel aan als gênant. Wel heb ik ooit eens een hapjespan voor 15 euro op Marktplaats willen zetten. In plaats van een foto van de pan in kwestie kwam er per ongeluk een foto van mezelf op Marktplaats terecht. Niemand wilde me hebben…

———————————————

~ Grootste irritatie? (Random question)

Bestuurders die geen richting aangeven op een rotonde en mensen die maar de helft van een mail beantwoorden of pas heel laat/überhaupt niet terugmailen, ik mail zelf 99% van de tijd binnen een dag terug. O ja, en – hoe standaard ook – lange telefoongesprekken en te harde muziek in het openbaar vervoer.

———————————————

Wil je meer weten over de schrijfster? Klik dan hier!

Benieuwd wat ze nog meer heeft gedaan? Klik dan hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: